Servicii

Succesul proiectelor noastre se datorează profesioniştilor atent selectaţi, ce fac parte din echipa noastră, specializaţi în organizare de evenimente, marketing şi telemarketing, redactare, vânzări, social media, graphic & web development.

Evenimente medicale


EVENIMENTELE NOASTRE - O SEMNATURĂ A EXCELENȚEI

CONFERINȚE medicale naționale și regionale, CONGRESE organizate în parteneriat cu societăți medicale de prestigiu
EVENIMENTE DEDICATE
Pentru noi, un eveniment de succes înseamnă timp dedicat cu multă pasiune, motivația constantă de auto-depășire și depășirea oricărei limite. De la crearea conceptului la alegerea locației și amenajarea ei, de la servicii de logistică și de închiriere a echipamentelor la artiști și momente speciale de entertainment, de la catering la management integrat de eveniment, pentru fiecare eveniment pe care îl organizăm, abordarea noastră presupune un client service excepțional și o atenție deosebită pentru detalii. Rezultatul este un eveniment de succes, care va rămâne mult timp viu în memoria participanților. Echipa noastră propune concepte creative de evenimente de toate tipurile, vine cu soluții ingenioase de interactivitate cu audiența sa, oferă toată logistica necesară organizării acestora și realizează rapoarte reale de follow-up, prin care compania dumneavoastră poate urmări cu ușurință rezultatele investiției. Health Media înseamnă valoare adăugată pentru fiecare proiect. Obiectivul nostru este să ascultăm nevoile clienților noștri creând răspunsuri inovatoare și livrând soluții efective. Fie că organizăm o conferință, realizăm un curs medical online sau coordonăm un studiu de piață pentru un segment medical vizat , depășirea standardelor și a propriilor limite ne recomandă în a fi prima alegere în rândul companiilor de servicii de promovare medicală. Oferim soluții complete de publicitate și promovare,cu eficiență maximă și costuri minime, prin profesionalism și promptitudine, fără a face rabat de la calitate.

Cursuri online

Platforma noastră online oferă posibilitatea de transmitere a lucrărilor practice către participanți, fiind o platformă ce permite încărcarea materialelor atât în format scris cât și video, realizarea de webminarii și transmiterea live direct de la un eveniment. De la stabilirea temei, alături de coordonator, la creditarea EMC sau EFC și implementarea tehnică cu cei mai buni informaticieni, asigurăm cursuri medicale la un înalt nivel științific, accesibil oricărei persoane, care dorește o actualizare a cunoștințelor medicale. Cursurile online pot fi creditate de către colegiile naționale cu maxim 18 credite / an.

E-MAILING, NEWSLETTER, MAILING & SMS CAMPAING

Dispunem de o bază de date updatată de peste 40.000 de contacte ale cadrelor medicale, împărțită pe diferite specialități medicale.

TELEMARKETING & TELESALES
Serviciul de telemarketing are ca obiectiv promovarea directă a produselor și serviciilor dumneavoastră atât către clienții existenți, cât și către cei potențiali. Vă oferim suport în contactarea persoanelor și companiilor vizate direct, asigurând training personalizat personalului nostru pentru fiecare proiect în parte, pentru rezultate de impact. Campanii pe diferite servicii de promovare de la evenimente medicale, cursuri medicale, produse medicale, la campanii de vânzari servicii și întâlniri de afaceri.

Creație și design


Servicii complete de grafică, productie și design:
Identitate vizuală
Realizarea tuturor materialelor grafice pentru evenimente
Propuneri grafice pentru logo și branding
REALIZARE LANDING PAGES
WEBDESIGN & COPYWRITING
CREARE BANNERE ȘI ANIMAȚII
CREAREA CONCEPTULUI DE NEWSLETTER
CONTENT MARKETING
X