Sanycar

SISTEME DE DEZINFECTARE UV-C DE MARE PERFORMANȚĂ SPITAL / AEROPORT / SUPERMARKET

Sanycar Model - A8000


EFICACE - Putere germicidă foarte mare
ECONOMIC - Cost redus de întreținere
SIGUR - Tehnologie fără atingere
INOVATIV - Brevet Internațional

Numeroase studii au evidențiat modul în care cărucioarele aeroporturilor si supermarketurilor, expuse la o utilizare intensivă, sunt un loc preferat de bacterii. Deși efectuată periodic, curățarea cu detergenți chimici sau mijloace mecanice nu este suficientă pentru a garanta o igienizare completă. Datorită sistemului brevetat Sanycar®, fiecare administrator de aeroport sau supermarket este capabil să gestioneze serviciul de dezinfectare a cărucioarelor într-un mod simplu și ieftin, asigurând astfel siguranța clienților.

Protecție pentru Dvs. și clienții Dvs.

În cazul în care riscul de contaminare este mai mare prin suprafețele expuse la contact direct, Sanycar garantează un nivel ridicat de protecție pentru personalul și clienții structurilor expuse, datorită puterii germicide a razelor UV la lungimea de undă UV-C, care modifică ADN-ul sau ARN-ul microorganismelor și, prin urmare, le împiedică să se reproducă sau să fie dăunătoare.

CE ESTE SANYCAR

Sanycar® este un sistem de dezinfectare fără atingere performant, bazat pe raze UV-C și acoperit de un brevet internațional. Datorită caracteristicilor sale, Sanycar® reprezintă astăzi cea mai simplă, cea mai sigură și mai ieftină metodă pentru dezinfectarea ajutorului spitalicesc și minimizarea riscului de infecții.

DE CE SANYCAR

Sanycar înseamnă siguranță
Este dovedit științific că razele UV-C cu lungimea de undă de 2537 Angstrom distrug legăturile moleculare ale ADN-ului microorganismelor (bacterii, virusuri, ciuperci, alge și spori), făcându-le inofensive și împiedicând creșterea și reproducerea lor.

Sanycar este ecologic

Prin nefolosirea niciunui tip de substanță chimică, tratamentul cu raze UV-C este prietenos cu mediul

Sanycar este simplu

Datorită sistemului brevetat, tratamentul pentru dezinfectarea suprafeței este la fel de rapid și simplu ca aprinderea unui bec. Structura robustă, componentele de înaltă tehnologie și absența pieselor mobile garantează, de asemenea, o durată de viață lungă a utilajelor și reduc operațiile de întreținere.
Toate modelele Sanycar® sunt realizate complet din oțel inoxidabil satinat Scotch Brite AISI 304 18/10 sau, în versiunea economică, în foi galvanizate și apoi vopsite cu pulberi epoxidice. Pentru o manevrare mai ușoară, acestea sunt echipate cu 4 roți pivotante, dintre care 2 cu frână. Acestea sunt echipate cu un panou de control dotat cu un cronometru electronic multifuncțional complet cu afișaje luminoase LED.

FIȘĂ TEHNICĂ

Sanycar UVC totem SPITAL

Solicita informatii despre acest produs

X